Jul 25, 2009

more than stuff



hot time - summer in the city (c) в мене таке враження, що літо в місті - найнудніша пора року. телебачення стрімко тупішає, і фільмів цікавих майже немає. увесь день працював над adult-текстами сеошного типу, тому російські словосполучення зі словом "секс" та похідними від нього вже викликають алергічну реакцію (згадалась нещодавна розмова із другом, який зараз десь "добуває" свою відпустку у Криму, що після двох тижнів на кримських пляжах - що "диких", що цивільних - пропадає усілякий потяг до жінок через надмірну концентрацію багатокілограмових ожирілих тьоть на квадратний метр площі. приблизно те саме виходить, коли швидко треба укомплектувати великий обсяг текстів на "одвічну" тему. людство може скільки завгодно розвиватись, але найбільшим попитом однаково користується секс - такий коротенький проміжний висновок. Internet is for porn, baby (c)

став я якимось не те що недобрим, але до певної міри цинічним і відчуваю лише проміжним стан поміж bored, irritated та over-informed. мабуть, час поновити малювання. чи купити "зеркалку" і почати експериментувати із фото. абсолютно закинув БлоксФокс через брак часу в будні та брак енергії у вихідні. і взагалі чимало задумів закинув у далекий куток, отам вони на полиці і лежать, дихають тихенько пилюкою і чекають свого часу. сподіваюсь, таки дочекаються. відвідуваність обох блогів впала, та це й не дивно - пишу я вкрай рідко декілька тижнів, і пости зазвичай невеликі. сподіваюсь, ті хто звикли мене читати, не надто ображаються, що я все те закинув. у мене щось із розряду "творчої кризи" та перманентних лінощів.

спеку розрядив дощ, який приніс прохолоду і сподівання на те, що ненормальні майже 40 за Цельсієм у тіні врешті-решт стануть хоча б 23-ма. всім добраніч та гарної неділі. і ще - завтра Гран-Прі Формули-1 (якщо нічого не плутаю), як завжди - за Баттона та за Феттеля.

PS: Насті, яка пішла у глухе підпілля, - я вже скучив за розмовами на філософські теми )) куди ти поділась? до речі - в Мілки змінилась ася, якщо ти не в курсі.
Всім читачам - спасибі, що читаєте. Текстові версії цих нотаток, наскільки я знаю, транслюються в ЖЖ та на Facebook, тому можете відшукати мене там. Ще була гілка на FeedBurner та на Plaxo, не знаю, що там зараз робиться. Обіцяю скоро знову писати часто, регулярно, багато і цікаво про різне (ну типу як ви вже звикли :) )...


4 comments:

  1. На отдых тебе надо, курорт какой то , на грязи лечебные-)))) Впечатлений набраться, развеяться-))

    ReplyDelete
  2. 2 Ангелочичек:

    ага, на ожирелых теть посмотреть ))) грязи лечебные ))))

    ReplyDelete
  3. Літо іде, літо біжить,
    нудно нам все, парить зівсюду =).

    Ми зовсім не обрадаємось бо немає на що ображаться!!! ПОСТИ ВІДМІННІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ