Jul 26, 2009

про "Бруно", ххх, пиво та іншу демократію



головне завдання вітчизняних ЗМІ - відволікати людей від справжніх, а не надуманих проблем. вже всі вдосталь поскиглили про заборону "Бруно" в Україні ("ми єдина країна у світі, котра.." і далі по тексту, гомофіли, чмокі вам кто в етом чатє). а як на мене, цілком логічний крок (один із логічних кроків, яких нашому уряду бракує, на жаль): чи вам було б простіше жити, якби ви знали, що в українських кінотеатрах можна побачити на великому екрані низькопробний тупий стьоб а-ля "ще гірше за Бората" і член, який розмовляє? і зразу вирішаться проблеми злочинності, СНІДу, невиплати коштів вкладникам банків та неповаги до нас із боку північних сусідів. легалізуйте гомосятину та демонструйте толерантність до дебільного гумору (не до ризикового, як у "Королі вечірок" чи "Американському пирозі", не до епатажу, а саме до дебілізму; спочатку "Самий лучший фільм" із "о-па, та ти же в кінотєатр насрал!", після якого півроку вся країна не знала, в яке місце послати витвір хворобливої уяви камедійщиків та нашорашників). але ж ні - усі телеканали та видання не проминули цю тему. і дійсно - кого цікавлять масові отруєння дітей, корупція за результатами ЗНО чи те, що депутати не роблять, а займаються безкінечними блокуваннями трибуни і прожирають казенні харчі. заборонили фільм, яким Барон-Коен просто блюванув в обличчя світові. це вам не "Страсті Христові". ну але чого там - лишилося ще обурюватись, чому в нас у загсах не можуть розписати Васю та Колю. але і в Нідерландах заборонили продавати галюциногенні гриби, колі підлітки почали скакати з мостів під дією грибів.

правда, парламентарі впороли іншу дурницю під егідою Нацкомісії із чиєїсь моралі (Бенюк і компанія): заборонили зберігати вдома порнуху. отже, кожен підліток від 15 років автоматично вже заробив собі на пару років, який жах! а ще треба ввести жорсткий контроль на Інтернет, заблокувати усі сайти, в яких зустрічається слово "love" чи "sex" в адресі сайту (о, до речі - привіт адмінам з мого офісу: неможливість перегляду УСІХ веб-адрес, що містять у собі сполучення літер L, O, V, E, A, D, V, E, R, T та подібні спільнокореневі слова. комусь треба позичити мозок, терміново. інакше хтось помітить відсутність мозку, і це буде небезпечно для можливості "важно надуть щьокі"). "Запрєтіть і нє пущать".

а ще малолітні і не дуже нерозумні люди (читай - недоумки) голосно верещать проти заборони продажу та розпиття пива у публічних, непристосованих до цього місцях. а до речі - дуже добра зміна. можливо, хоч колись закінчиться цей бидлятник із пляшками, які валяються скрізь, із 17-річними дівками, які цмулять пиво просто неба на лавках у скверах і на зупинках. чому англієць чи американець купуючи пиво, кладе його в пакет і несе собі додому чи йде в паб чи в кафе, щоб попити пива, і німець чинить так само, і чех; а наші "нармальниє пацани" мають дудлити пиво навіть у маршрутці (вам ніколи не попадались дебіли, які в переповнену маршрутку із початою пляшкою пива лізуть? тоді вам пощастило). а потім кажуть "у вас нєдємократічная страна, ви нас прітєсняєте". у нас стільки демократії, що ми її ще вивозити скоро почнем, а то в самих вже очі на лобі лізуть від вседозволеності. і нічого скиглити, що РАПТОМ хтось взяв і заборонив щось із того, що в усьому світі є негарним, непристойним чи відверто дебільним. досить того, що всі вже звикли до недоумків у Криму, які постійно цуплять чи плюндрують державні символи України; до політиків, які брешуть виборцям та один одному; до власного споживацього сприйняття реальності та бидлотної байдужості до усього, окрім власного шлунка та телевізора. он турки прийняли закон не палити - і нічого, не повмирали, палять собі вдома і живуть. і наші звикнуть. а то - країна сємок, тапків і пива.


2 comments:

  1. Ох уж ця демократія в Україні, я з тобою погоджуюсь і про СМІ яке пише те що прикажуть власники і про нацраду яка скоро почне забороняти і мультики =).

    А про пиво - я з тобою ЗГОДЕН на всі 1000%!!!
    Треба вирішувати і акцентувати увагу на реальні проблеми!!!

    ReplyDelete
  2. По поводу Закона о запрете хранения порнухи дома, то СМИ неверно трактовали закон. В нем есть маленькая приписка "Хранения порнухи дома С ЦЕЛЬЮ РАССПРОСТРАНЕНИЯ". А это можно доказать только, если у тебя дома лежит много экземпляров одинаковой порнухи. И то, доказать факт того, что ты собирался это продать - почти нереально. Так что подростки могут и дальше приспокойно хранить дома свою любимую порнуху :)
    В остально, написал хорошо. +1

    ReplyDelete

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ