May 16, 2010

"Україна має талант-2" - шоу плагіаторів?

2007-го року Нойз (aka Noize MC) зробив шикарну пісню як відповідь за те, що мовляв, він "неформат", забагато нецензурної лексики в його творчості і т.п. Пісня набула популярності протягом 2008-2009 років. Називається вона "Песня для радио".



2010-го року двоє чуваків "на путі к вєчной славє фроловой" вирішили, що вони got balls зробити свою інтерпретацію пісні Нойза. А ще вони вирішили, що за них країна проголосує, і вони вийдуть в фінал ось із "цим":



Можна було б сказати, що це україномовний "кавер". АЛЕ хлопці ні словом не сказали, що це переклад пісні Нойза - раз. І журі жодного слова про це теж не сказали - два. Більше того: в журі сидів "продюсер всєя України" і "караоке-ман всєя Києва", який сказав "так, але треба було краще попрацювати над текстом пісні". Кому - Нойзу попрацювати? Чи цим двом "персонажам"? Пісню вони і без того спаскудили. В фінал із цим "креативом" вони, звісно ж, не пройшли: аудиторія виявилась музично обізнанішою за суддів. Але враження про те, що "УМТ-2" - це шоу плагіаторів та двійників, вже "не відмиєш".

Bookmark and Share

No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ