May 30, 2010

Деякі зміни в персональному блозі: проект "365"

В червні цьому блогу буде 2 роки. Саме час щось змінити. Від початку він був суто особистим (навіть часом - занадто особистим). З середини 2009-го цей блог перетворився в блог про все цікаве підряд: від рекламних відео до цікавих книжок і порад, як налаштувати щось у лінаксі. А тепер мені знову хочеться щось змінити. Саме через це тепер в цьому блозі буде один проект. Я довго думав, чи не винести окремими міні-блогами, що змінити, що залишити, про що писати далі. А тоді вирішив, що все набагато простіше, ніж здається. Оскільки я - каюсь - надто лінивий, щоб стартувати ще два-три окремі тематичні блоги, то з 1 червня 2010 року в цьому блозі буде схема "365 днів власного життя". Щодня - 1 пост, в якому буде:

- 1 фото чогось цікавого, поміченого на вулиці, в транспорті, вдома - будь-де
- 1 музичний альбом із відгуком та рекомендаціями щодо нього;
- 1 фільм (аналогічно муз.альбому);
- власні враження та спостереження від прожитого дня.

Тобто цей щоденник стає виключно personal-focused. Рекламних роликів та підбірок тематичних кліпів, посилань, порад із лайфхаку чи постів на теми маркетингу і соцмедіа в EVERYBODY LIES більше не буде. Пости будуть українською та англійською мовами, залежно від настрою (скажу по секрету: буде переважати англійська). Всім, хто через ці зміни перестане читати цей блог - красно дякую, що були зі мною попередні 2 роки. Хто почне - ласкаво прошу, обіцяти нічого не буду: самі все побачите і прочитаєте.

Від самого початку блоги вели для того, щоб описувати те, що відбувається у власному житті. Це вже потім виникла мода на усілякі тематичні штуки. Тому back to the roots. 1 фільм, 1 альбом, 1 фото, 1 день із мого життя. І так - 365 разів на рік. Підписуйтесь, якщо вас це зацікавить. Люди люблять підглядати, я знаю :)

Bookmark and Share

1 comment:

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ