Jun 26, 2010

Як вставити Flash-баннер в блог на Blogger.com

Якщо вам треба поставити флеш-баннер в блозі на Blogger.com / Blogspot і при цьому у вас немає куди хостити файл, може легко скористатись можливостями служб Google.

1. Візьміть ваш готовий Flash banner (.swf file)

2. Завантажте цей файл в сервіс http://sites.google.com.
Для цього залогіньтесь за допомогою акаунту Gmail, підтвердіть згоду користування сервісом та створіть новий сайт.

3. Перейдіть в розділ "Домашня сторінка" і натисніть кнопку "Вибрати файл" в центрі екрану. Оберіть і завантаже ваш SWF-баннер.

4. Баннер з'явиться у списку файлів. Тепер можете натиснути на посилання "перегляд" поруч із назвою файлу. Файл відкриється в новому вікні.

5. У адресному рядку виділіть та скопіюйте веб-адресу, але не всю, а лише частину включно із ".swf" (все, що йде далі - НЕ копіюйте, це важливо).

6. Відкрийте редактор свого блогу на Blogger, перейдіть на вкладку "Design" --> "Edit Html". В потрібному вам місці блогу чи сайту вставте наступний код:

href= "адреса потрібного вам посилання на веб-сайт" src="скопійована в п.5 повна_адреса_до_вашого_баннеру_SWF" quality="high" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="middle" height="розмір" width="розмір"

Не забудьте відкрити та закрити тег "embed" навколо цього коду. Збережіть всі зміни. Вітаю: тепер у вас є блог із вставленим в нього флеш-баннером.

Bookmark and Share

Пресс-релизы и контекстная реклама для В2В / В2С компаний стран СНГ

No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ