Jul 29, 2010

Майстриня еротичного та рекламного фото - Ellen von Unwerth

Прийнято вважати, що еротику - байдуже, рекламну, портретну чи арт - знімають виключно фотографи-чоловіки. На тлі цього стереотипу було досить цікаво віднайти одну із небагатьох жінок, яка знімала і знімає оголену натуру так, щоб не перетворювати красу тіла і стиль еротики в фарс та ширнепотріб.

Ellen von Unwerth народилася в Німеччині 1954 року. Сама 10 років була моделлю, а потім взяла до рук фотокамеру. На сьогоднішній день в царину її інтересів входять не лише рекламне та портретне фото знаменитих жінок в стилістиці еротичного гламуру, але й видавницька діяльність та реклама.

Слава до майстрині прийшла із фотосесією для Клаудії Шифер і Guess? Jeans. Згодом її роботу публікували в різні періоди Vogue, Vanity Fair, Interview, The Face, Arena, L'Uomo Vogue, I-D. Також вона видала декілька власних фотокниг та стала переможницею the International Festival of Fashion Photography 1991 року. Вона робила обкладинки для Duran Duran, Dido, Bananarama, Janet Jackson, All Saints, Britney Spears, Christina Aguilera та Rihanna.

А ось і деякі з її фото-робіт у форматі невеликого слайд-шоу:



Bookmark and Share

Домены и хостинг по лучшим ценам. Для Украины и России

Пресс-релизы и контекстная реклама для В2В / В2С компаний стран СНГ

No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ