Aug 15, 2011

Гуд бай, старий комп: куди подіти старі компи у Вінниці

Вже третій рік без усілякого застосування в мене в кутку квартири жив-був старий комп: Celeron 600 MHz, 10 Gb HDD, 192 Mb оперативки, 64 Мб відеокарта, монітор Philips 15,2'' - коротше, повний раритет (бо навіть без LAN-карти). Можна було би пристосувати його під такий-сякий шлюз для друку чи чогось такого, але років 2 тому з невідомої причини там щось відгоріло (чи відпаялось), і окрім чорного екрану та дивного миготіння лампочок більше нічого не відбувалося. Порахувавши, що ремонт цієї залізяки обійдеться мені більше, ніж потенційна користь, спробував комп кудись збути на запчастини, але окрім "давайте разом посміємось над тим, які колись були комп'ютери" ця затія, звісно, нічого не дала.


 Тому починання, яке у Вінниці зараз започаткував Благодійний фонд «Подільська громада», виявилось більш ніж вчасним. Альона Кирилюк (яку я добре пам'ятаю ще із часів відкриття блогів на I.UA, де в мене тоді був перший в житті блог (це ще 2006-й рік)) робить дуже толкову і корисну справу. Приїхали сьогодні машиною, забрали старий комп - комусь знадобиться, його полагодять і віддадуть тим, кому і така скромна "машина" потрібна, а мені він своє вже відслужив. На згадку лишилась ручка і блокнот із фонду :)


PS: якщо ви живете у Вінниці і у вас є старий непотрібний і навіть частково непрацюючий комп'ютер - ви тепер знаєте, куди можна його передати.
До програми можна долучитись, звернувшись до організаторів програми:
БФ «Подільська громада»: м. Вінниця, вул. П. Осіпенко 4, 2-ий поверх, тел. 67-20-96,
ГО «Гармонія»: м. Вінниця вул. Космонавтів, 48, тел. 57-73-29.


Контактні особи:
Альона Кирилюк 096 91 58 640
Раїса Панасюк, 067 79 05 303

No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ