Sep 24, 2011

Сезон фермерських ярмарків стартував



Був сьогодні на першому із низки традиційних фермерських ярмарків (які проходять зазвичай у Вінниці на проспекті Юності від Келецької вниз кожного року в період із середини вересня до середини жовтня). Цьогоріч перший день - 24 вересня, завершать здається 22-го жовтня; ярмарок проходитиме щосуботи з 9 ранку до 2-ї години дня.

На відкриття не потрапив: проспав. Приїхав приблизно об 11 ранку. Народу доволі багато; ціни від традиційних "базарних" на пару гривень в середньому відрізняються в менший бік; але є й приклади більш дорогого товару.


Чим відрізняється такий вінницький аналог farmer's market від європейських чи американських - так це хіба що наявність ковбаси та меду "домашнього приготування". Проте особливого ажіотажу не дуже помітно: найбільші натовпи - там, де продають цукор, цибулю та крупи: вочевидь, люди готуються до кризи :) або просто не всі міські жителі мають достатні зимові запаси. Деякі власники із машинами із приватних господарств продають навіть мішками із доставкою додому (для пенсіонерів досить зручно; правда, ціна трохи вища виходить; але однаково менша, аніж на ринках в "оптовиків").

Поки чекав в черзі за овочами - створив venue на Forsquare: хто із вінничан буватиме тут по суботах із 9:00 до 14:00 - чекіньтесь, не соромтесь :)

No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ