Apr 30, 2009

animation передfreeday

ну ось, власне закінчився робочий тиждень. завтра в усьому цивілізованому світі День матері, а в нецивілізовано-демократичній Україні - день солідарності якихось міфічних трудящих невідомо з ким (якщо трудящими ми можемо назвати менеджерів середньої ланки, мерчандайзерів та агентів з продажу, то в нас півкраїни трударів-стахановців).

тиждень вийшов якимось сумбурним. і настрій приблизно такий самий. тому з цього приводу і не з цього, а просто так - дивимось мультики. дивимось. думаємо. переживаємо різні типи емоцій і гармонізуємо внутрішній стан душі чи навпаки. а ще є дві не дуже оптимістичних речі: 1) на всі травневі вихідні в нас обіцяно дощ, і судячи зі стану неба за вікном - недаремно; 2) в мене несплачено за інет на травень, і через те, що система поповнення в них сьогодні не працює, а завтра і післязавтра, і в неділю - вихідні.. то читати мені книжки, милуватись дощем та витрачати час аж до понеділка =) так що як мене не побачите в мережі два-три дні - не дивуйтесь ;)

"Killing Time At Home" (Neil Coslett)



"Father & Daughter" (Michael Dudok de Wit)



BURN-E (based on WALL-E) (Pixar Studio)



"Тигренок на подсолнухе" (Л. Насырев)



"One Man Band" (Pixar)






2 comments:

  1. Дякую тобі за відеороліки!!!
    "Тигренок на подсолнухе" (Л. Насырев) - продивився і згадав дитинство =)))

    ReplyDelete
  2. да, мультик хорош, мне тоже детство напомнил... а из современных понравились особо BURN-E, Father & Daughter, One Man Band

    ReplyDelete

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ