Oct 5, 2009

Dance! (навіяно "Танцюють всі"-кастингами)

Український телеефір "роздирають" протягом вікенду 2 телепроекти про танці. Особисто я віддаю перевагу "Танцюють всі", хоча поки що побачене на минулих передачах із кастингів частіше викликає сум, аніж захват. Мало того, що серед тих, хто приходить на кастинг, величезний відсоток людей, у яких просто проблеми з головою, а не з ногами (судячи з їхніх "танців"), так і просто рівень виступів не йде в порівняння із американським шоу, з якого, власне, і почалась вітчизняна "дансоманія" з минулого року.

Цікаво, наші денсери дойдуть до ось такого рівня:


На кастингах (здається, 2-гий ефір "Танцюють всі") був хлопець, який доводив суддям, що він вміє танцювати мельнбурнський шаффл, і що його, мовляв, не пустили далі, бо судді нічого в цьому не розуміють. Те, що він показував - то стрибки із натиранням підлоги. Мельбурнський шаффл виглядає приблизно так:


Був хлопець, який запевняв, що вміє танцювати тектонік. Якби ж то його тектонік (точніше - електроданс) мав хоча б такий вигляд:


Про відсутність локкінгу та поппінгу в цьому сезоні я взагалі мовчу. Поки я мовчу, подивіться на одного із найвідоміших фахівців в цій справі - Роберта Мюррейна, який починав ось так:


а визнання здобув у фіналі So You Think You Can Dance-2008 та в шедевральній рекламі IKEA:


No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ