Aug 7, 2010

В УАнеті - новий проект для блогерів із продажу реклами

Бачу, наближення осені спонукає багатьох блогерів УАнету до активних дій і нових проектів. Вчора свій міні-проект презентував Сергій Пішковцій, відомий українським блогерам та активістам SMM як автор проекту Blogoreader та редактор україномовного ресурсу про новини в галузі Інтернету та ІТ - проекту Watcher:

Сьогодні я нарешті можу показати вам обіцяний міні-проект для блогерів. Він отримав назву AdBlogger і являє собою, по суті, рекламний каталог, в який будь-хто може додати свій блог. Каталог є відкритим, безплатним і без вимог до учасників – ось що робить його привабливим і для блогерів, і для рекламодавців. Для останніх він взагалі стане джерелом цінної інформації – тепер не треба буде ходити по десяткам сайтів, щоб знайти інформацію про можливість публікації постових чи розміщення банерів. Всі адреси та пропозиції будуть зібрані в одному місці.

Каталог працює за допомогою Google Docs, тому все функціонує в напівавтоматичному режимі. За собою я лише залишаю право модерувати інформацію про пошукові показники – Google PR або ТИЦ, які ви будете вписувати у формі для участі. Ці показники будуть оновлюватись кожні три місяці, аби каталог був актуальним.

Дізнатись більше та заповнити заявку для розміщення реклами в Вашому блозі >>

Bookmark and Share

Домены и хостинг по лучшим ценам. Для Украины и России

Пресс-релизы и контекстная реклама для В2В / В2С компаний стран СНГ

1 comment:

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ