Aug 17, 2010

Бродський та компанія = "покращення" податків для ІТ

Новина, яка варта репосту:

стало відомо, що версія кодексу, яка була опублікована на початку серпня, уже насправді не є актуальною. На галузь чекає кілька нововведень, які, найвірогідніше, уже не будуть суттєво змінені.

Так, для ІТ залишать можливість ведення зовнішньоекономічної діяльності, але при цьому ставка єдиного податку зростає до 1500 грн + відрахування у Пенсійний фонд (320 грн). Ліміт річного обороту приватних підприємців – не більше 300 тисяч гривень. При перевищенні цієї суми, платник податку переводиться на загальну систему оподаткування.

Для решти сфер ставка єдиного податку буде становити 200-600 грн без ПФ. Для ІТ-сфери також приберуть пункт, згідно з яким на одного замовника для СПД дозволено не більше 50% прибутку за 3, 6 або 9 місяців.

Детальніше - на Watcher.com.ua >>

Програмісти, сеошники, техрайтери та маркетингові консультанти, серед вас були ті, хто голосував за ВФЯ? Раджу цим людям наступного разу краще з'їсти свій бюлетень. Неважко передбачити, якими темпами фріланс піде в тінь, а ІТ-фірми - в офшори.

Bookmark and Share

Домены и хостинг по лучшим ценам. Для Украины и России

Пресс-релизы и контекстная реклама для В2В / В2С компаний стран СНГ

2 comments:

  1. ви дійсно виріте що при тимошенко було б краще? особливо зважаючи на те, що бадягу з пенсійним почала вона (причому грубо порушивши закон), а регулярні ініціативи бюту щодо ІТ відверто лякали нахабністю засунутої у кишеню лапи.

    ReplyDelete
  2. А Ви дійсно послуговуєтесь дивною логікою. Десь в пості було хоча б слово про ЮВТ? "Регулярні ініціативи" - це теорія, а нерегулярна азаровщина і бродськівщина - це реальність. Люди, що свідомо знаючи, що робив чинний Прем'єр 2001-2004 років в якості очільника економічних та податкових напрямків, однаково проголосували за "надійного", в чию команду входить МЯА, - такі люди трішечки хворі на голову. Якщо зараз Вам краще і Ваші витрати на бюрократію та ЖКХ не зросли - радий за Вас.

    ReplyDelete

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ