Apr 24, 2010

Ярослав Джусь - справжній український талант

При всій повазі до дівчинки з "В.О.Д.А.", її вода і поруч "не валялась" із цим хлопцем. Сподіваюсь, що несправедливий вирок суддів шоу "Україна має талант-2" і те, що він не потрапив до фіналу, не завадять Ярославу досягти визнання і дійсно європейського рівня популярності. Скільки воду не лий - а справжнє мистецтво та музичний талант "не заллєш". Адже хлопцю лише 22, і в нього є чудова перспектива, бо він - вже висококласний музикант.



Bookmark and Share

3 comments:

  1. дійсно, я дуже сподівалась що він пройде далі, шкода що не вийшло...мені подобається Ярослав і його творчість, хотіла б поспілкуватись з ним, це цікава особистість, як мені здалось. я впевнена, що 'україна має талант' це тільки початок, і ми ще не раз почуємо Ярослава та заворожуючі звуки його бандури.

    ReplyDelete
  2. И я не согласен с жюри. Если на кастинге ВОДА заворожила, то в полуфинале для меня это была обычная песьня, бульканье и постоянно улыбющаяся девочка. Однотипно и больше не цепляет.
    Ярослав же поразил на кастинге и заставил встрепенуться душу в полуфинале.
    Почему судьи выбрали БУЛЬКАНЬЕ не понимаю.

    ReplyDelete
  3. девочка улыбалась настолько нервно и постоянно, что хотелось дать ей успокоительное :) А если серьезно, то мне тоже непонятен и неприятен такой "ход". Понятно, что шоу выиграет Елена Ковтун (та, которая замечательно поет и при этом с рождения не видит). Но не надо же убирать возможных ее конкурентов вот такими "топорными" методами. Тем более, что - пардон - писяющее водой ведро в первой половине полуфинального перфоманса "ВОДА" по-моему создало больше проблем звукорежиссерам трансляции, чем принесло пользы самим ребятам из группы для их выступления

    ReplyDelete

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ