Jul 26, 2010

Нові рубрики в блозі та ще дещо

В зв'язку із бажанням чогось нового, в ім'я підтримки вітчизняномовної блогосфери та й просто без причин, а за власним бажанням відтепер цей блог буде виключно українською мовою. Врешті-решт цей блог - особистий, а не офіційний чи тематично спрямований, тому - сподіваюсь - менш цікавим для читачів він не стане. Для тих же, хто не володіє українською, буде віджет перекладу за допомогою Google Translate (шукайте його в колонці з правого боку).

Також в блозі відтепер 5 постійних рубрик. Вони будуть виходити протягом кожного тижня в залежності від настрою, подій і особистого бажання.

LIFEСТОРІЇ
В цю рубрику потраплятимуть пости із особистими думками, розповідями, фотозвітами, подіями, побаченим, почутим і т.п. Також ділитимусь враженнями від використання різноманітного софту та харду.

CINEMAТЕКА
В цю рубрику входитимуть трейлери, рецензії, відгуки та анонси фільмів, короткометражки та повнометражні стрічки, цікаві відіео-кліпи чи відео-роботи.

ЩОСЬ ДЛЯ ВАШИХ ВУХ
Тут рекомендуватиму вам онлайн-радіостанції, альбоми виконавців, тематичні подкасти, передачі, розміщуватиму цікавинки із музичного світу різних стилів та напрямків, які сам слухаю.

КНИГАРНЯ
Власні враження від книжок, де купити ту чи іншу книжку або де її можна скачати, рецензії, рекомендації, уривки творів тощо - все це входитиме в цю рубрику. Читати я люблю. Можливо, з часом ця рубрика навіть у окремий блог переросте - побачу, як воно повернеться.

ДЛЯ РЕКЛАМОЖЕРІВ
А ось тут буде реклама: відео, амбієнт, інсталяції, поліграфія, телевізійні ролики, різні форми креативу, флешмоби комерційного спрямування і інші подібні речі. Мушу зізнатись: вважаю сучасну рекламу (не всю, звичайно, але досить значну її частину) своєрідним візуальним мистецтвом, вартим того, щоб писати про нього окремо.

Ось такі новини. Сподіваюсь, вам буде і надалі цікаво читати, якщо ви читали цей блог раніше; або ви станете одним із нових читачів.

Bookmark and Share

Домены и хостинг по лучшим ценам. Для Украины и России

Пресс-релизы и контекстная реклама для В2В / В2С компаний стран СНГ

No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ