Nov 15, 2010

Фільмотека: Mr. Nobody (2010)

Це один із випадків, коли складно написати рекомендацію, не перетворивши її на спойлер. Не лише через те, що побачити в головній ролі настільки складної і доволі важкої для сприйняття стрічки Джареда Лето - це несподівано (я не бачив трейлера, не читав жодних відгуків перед тим, як дивитись цей фільм: просто мені порадила цей фільм людина, котра входить до числа тих 5 людей, чиїм смакам відносно кінематографу я маю необачність довіряти:) ).

Це - майже дві з половиною години з теорії струн, ефекту метелика та кота Шрьодінгера. Якщо людською мовою - це майже дві з половиною години про те, що можливо все до тих пір, поки не зроблено остаточний вибір. Про те, що найменша дрібниця може вирішити все подальше життя аж до моменту смерті. І про те, що помилковим може бути будь-яке із рішень по обидва боки монети.

Фільм, який можна покинути дивитись вже через годину. Щоправда, тоді ви так і не дізнаєтесь, в чому фішка :) Окремий плюс - саундтрек (правда, чудовий малазійський спірічуел із The Red Thin Line яким чином опинився серед треків до фільму - неясно). Фільм, який можна подивитись лише раз, а обдумувати - не один день. І можливо, - навіть варто було піти на нього до кінотеатру.



Bookmark and Share

Замовити хостинг Пресс-релизы Придбати аудиокниги Купить DVD фильмы Приобрести ссылки

No comments:

Post a Comment

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ